Over Schonewille Fysiotherapie

Schonewille Fysiotherapie: kleinschalig, enthousiast en kundig. We zijn een jong en ambitieus team, gedreven om onze patiënten een behandeling op maat te geven. We vinden het belangrijk onze kennis op peil te houden en blijven ons specialiseren. In een veilige omgeving en met een gemoedelijke sfeer gaan we op zoek naar de oorzaak van uw klachten. Hierbij nemen wij u als patiënt mee in ons denkproces en praten we niet in moeilijke medische taal. We beseffen dat het niet voor iedereen gemakkelijk is of voelt om zich uit te kleden en waar mogelijk mag u bij onze behandelingen de kleding aan houden. Tot slot proberen we de wachttijd kort te houden, we zijn daarbij mensen van de klok en houden ons aan afspraken.

Binnen onze praktijk bieden wij fysiotherapie, manuele therapie, kaakfysiotherapie, dry needling en oefentherapie aan. Met dit brede scala aan mogelijkheden zijn wij in staat u verder te helpen met alle klachten gerelateerd aan het bewegingsapparaat, dat wil zeggen: rug- en nekklachten, schouder- en armklachten, heup-, knie- en voetklachten en tevens kaakklachten, hoofdpijn en duizeligheid.

Samenwerken vinden we belangrijk en doen we zowel binnen als buiten de praktijk. Als we ondervinden dat u beter gebaat bent bij een onderzoek of behandeling elders, maken wij gebruik van ons netwerk. Zo hebben wij goede contacten met huisartsen en collega-fysiotherapiepraktijken voor bijvoorbeeld echografie.

Onze wens is om door te groeien tot een praktijk met verschillende disciplines aan boord, om zo alle patiënten van jong tot oud een optimale behandeling te kunnen verzorgen. Te allen tijde zal de persoonlijke en laagdrempelige sfeer die er op dit moment heerst, in stand gehouden worden. We willen graag een plek vormen waar men fit kan worden en fit kan blijven.

Wij zien u graag tegemoet om u te helpen zodat u weer klachtenvrij uw werk, dagelijkse activiteiten en sport kan oppakken

Zo gaan wij te werk

Afspraak maken

U kunt zowel telefonisch als online een afspraak maken. Vaak kunt u binnen 5 werkdagen al bij ons terecht.

Eerste afspraak

We nemen uw klachten door en bekijken samen of u op de goede plek bent om u te laten behandelen.

Diagnose

We leggen de situatie zo duidelijk mogelijk aan u uit. Bij twijfel hebben we contact met echografie voor extra inzichten.

Behandelplan

Ons streven is om uw klachten zo snel mogelijk te verhelpen. Daarbij geven wij advies over wat wel en niet haalbaar is.

Ons team

Rutger Schonewille

Manueel therapeut

Ik ben Rutger Schonewille Sinds 2020 heb ik de praktijk waar ik werkte overgenomen en Schonewille fysiotherapie opgericht.

Renske Huiskes

Fysiotherapeut

Ik ben Renske Huiskes en ik ben werkzaam bij Schonewille Fysiotherapie als fysiotherapeut en manueel therapeut io.

Diala Kourie

Manueel therapeut

Mijn naam is Diala Kourie. Sinds 2021 ben ik werkzaam bij Schonewille fysiotherapie als manueel therapeut i.o.

Meer informatie of een afspraak maken?​

Neem dan even contact met ons op. We helpen u graag met uw herstel.