Fysiotherapie in Enschede

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut voor uw klacht(en)? Schonewille Fysiotherapie is een kleinschalige en kundige praktijk die zicht richt op fysiotherapie, manuele therapie, dry needling en orofaciale fysiotherapie (ook wel kaakfysiotherapie genoemd). Met dit brede scala aan mogelijkheden zijn wij in staat u te helpen om van uw klachten af te komen. Bij veel voorkomende klachten kunt u denken aan rug- en nekklachten, schouderklachten, armklachten, heupklachten, knie- en voetklachten maar ook kaakklachten, hoofdpijn en duizeligheid.  Wij zijn een jong en ambitieus team en zijn gedreven om u een effectieve behandeling te geven zodat u zo snel mogelijk van uw klachten af bent. 

Het team van Schonewille Fysiotherapie

Onze praktijk ligt in Enschede, in de gemeente Twente en is toegankelijk voor alle patiënten, jong en oud. In een veilige omgeving en in een gemoedelijke sfeer gaan we aan de slag om uw pijnklachten te behandelen. 

Eerst bespreken wij uw klachten en zoeken we naar de oorzaak van uw klachten. Vervolgens bepalen we de juiste behandelmethode en zullen we de behandelingen starten. Tijdens de behandelingen is het geen enkel probleem om uw kleding aan te houden. 

Fysiotherapie behandeling op maat in Enschede

Wanneer u klachten ervaart is het verstandig om zo snel mogelijk aan de bel te trekken. Hoe eerder u namelijk begint met fysiotherapie, des te voorspoediger het herstel gaat. Omdat ieder lichaam anders is kunnen ook de pijnklachten per persoon variëren. Er is dan ook niet een specifiek behandelplan voor een bepaalde klacht. Wij leveren in onze praktijk fysiotherapie op maat aan en gaan zorgvuldig te werk om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen.

Maak een afspraak

Wilt u zo snel mogelijk geholpen worden aan uw klachten? U kunt bij ons eenvoudig en snel een afspraak maken. Dit kunt u zowel telefonisch als online doen. Wij streven er naar om binnen 24 uur een afspraak met u in te plannen. Vaak kunt u binnen 5 werkdagen al bij ons terecht in onze praktijk in Enschede.

 

Meer informatie of een afspraak maken?​

Neem dan even contact met ons op. We helpen u graag met uw herstel.